Menu
ΚΑΛΑΘΙ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Brand: baxari Model: AA0001
Με χρυσοκίτρινο χρώμα, κατάλληλο για παραγωγή ψωμιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη το καλαμποκάλευρο προέρχεται από το ενδοσπέρμιο του καλαμποκιού. Είναι αλεύρι με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για αυτό και οι ζύμες του δεν έχουν καθόλου ελαστικότητα και δίνουν βαριά προϊόντα αλλά πολύ γ..
1,00€
Brand: baxari Model: AA002
Χωριάτικο  αλεύρι  από σκληρό σιτάρι, είναι  πλούσιο σε γλουτένη, έχει χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Είναι ιδανικό για να φτιάχνουμε ψωμιά, (με την προσθήκη προζυμιού ή μαγιάς), αφού δίνει όγκο και ελαστικότητα στο ζυμάρι, ενώ είναι ιδανικό και για την παρασκευή ζυμαρικών, για να ανοί..
1,00€
Brand: baxari Model: ZΒ000
Ο ζωμός είναι πολύ πλούσιος σε ζελατίνη και ελεύθερα αμινοξέα όπως η προλίνη και η γλυκίνη. Οι ουσίες αυτές εκλύονται απ’ το κρέας και τους συνδετικούς ιστούς στη διάρκεια των πρώτων ωρών βρασμού κρέατος .Γενικά, ο ζωμός ενισχύει τη διαδικασία της πέψης. Θεωρείται υδροφιλικό κολλοειδές οπότε έλκει κ..
2,00€
Brand: baxari Model: ZK000
Ο ζωμός είναι πολύ πλούσιος σε ζελατίνη και ελεύθερα αμινοξέα όπως η προλίνη και η γλυκίνη. Οι ουσίες αυτές εκλύονται απ’ το κρέας και τους συνδετικούς ιστούς στη διάρκεια των πρώτων ωρών βρασμού κρέατος .Γενικά, ο ζωμός ενισχύει τη διαδικασία της πέψης. Θεωρείται υδροφιλικό κολλοειδές οπότε έλκει κ..
2,00€
Brand: baxari Model: ZL000
Ο ζωμός είναι πολύ πλούσιος σε ζελατίνη και ελεύθερα αμινοξέα όπως η προλίνη και η γλυκίνη. Οι ουσίες αυτές εκλύονται απ’ το κρέας και τους συνδετικούς ιστούς στη διάρκεια των πρώτων ωρών βρασμού κρέατος .Γενικά, ο ζωμός ενισχύει τη διαδικασία της πέψης. Θεωρείται υδροφιλικό κολλοειδές οπότε έλκει κ..
2,00€
Brand: baxari Model: MB0078
Το αντιοξειδωτικό της ντομάτας που ξεχωρίζει είναι το λυκοπένιο, ένα καροτενοειδές, υπεύθυνο για το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της ντομάτας. Η ντομάτα είναι επίσης πλούσια σε ουσίες με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν το σώμα από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Προστατεύει απ..
3,50€
Brand: baxari Model: AA0003
Το χαρουπάλευρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο ή να αναμειχθεί με αλεύρι σε γλυκά και αρτοσκευάσματα, σε ροφήματα και μιλκσέΐκ. Είναι φυσικό γλυκαντικό και πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνη, μαγνήσιο, βιταμίνες Α, Β και D και διάφορα μέταλλα.Το αλεύρι από το φύτρο του χαρου..
2,50€
Brand: baxari Model: AA0004
Πούδρα αμυγδάλου λευκή.Το αλεύρι αμυγδάλου δεν περιέχει γλουτένη, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, υγιή λίπη και βιταμίνη Ε. Υπάρχουν για το αλεύρι αμύγδαλου συνταγές ζαχαροπλαστικής έως χρήση στη μαγειρική αντικαθιστώντας τα ψίχουλα ψωμιού σε συνταγές όπως σε κεφτέδες ή ως επικάλυψη για κοτόπουλο ή ψάρι..
4,00€
Brand: baxari Model: AA0005
Το Αλεύρι για Τσουρέκι (extra δυνατό) είναι από μαλακό σιτάρι. Πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Το κατάλληλο αλεύρι για ελαστική ζύμη & εύκολο πλάσιμο. Ιδανικό για τσουρέκια, γλυκά ψωμιά και κρουασάν..
1,00€
Brand: baxari Model: AA0006
Αλεύρι ντίνκελ ολικής άλεσηςΤο αλεύρι ντινκελ, έχει  χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη. Σε αντίθεση με το ζέας ταιριάζει περισσότερο σε γλυκιές λιχουδιές. Είναι πιο εύπεπτο από το αλεύρι σταριού, καθώς η γλουτένη που περιέχει αποτελείται από μεγαλύτερο αριθμό υδατοδιαλυτών πρωτεϊνών (οι θρεπτικ..
2,00€
Brand: baxari Model: AA0008
Το αλεύρι πατάτας διαφέρει από το άμυλο πατάτας και ως προς την γεύση αλλά και την παραγωγή τους.Στο αλεύρι η πατάτα αφυδατώνεται και μετά αλέθεται.Έχει εξαιρετική ποιότητα ψησίματος και χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού ως πρόσθετο μαζί με άλλα άλευρα ή και μόνο του, σε κέικ, μπισκότα, ακόμα..
2,20€
Brand: baxari Model: AA0007
Iδανικό για πίτες και φύλλο στο χέρι Αλεύρι από σιτάρι ολικής αλέσεως σημαίνει ότι το αλεύρι δεν είχε απογυμνωθεί από τον φλοιό κατά την επεξεργασία του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί είναι σημαντικός ο φλοιός Ο φλοιός των δημητριακών (και των καρπών γενικότερα) είναι πολύ πλούσιος σε βιταμίνε..
1,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 36 (3 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.