Menu
ΚΑΛΑΘΙ

ΡΥΖΙΑ

Brand: του κυρ Θανάση Model: AR0012
Το άγριο ή μαύρο ρύζι προέρχεται από τον Καναδά, έχει ιδιαίτερη χαρακτηριστική μυρωδιά και γεύση και το σκούρο χρώμα του οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών. Έχει σκληρή υφή και χρειαζεται περίπου 30 λεπτά βράσιμο.  Ανακατέψτε το με μανιτάρια, φρέσκα λαχανικά, φρούτα, όσπιρια, μπέι..
5,00€
Brand: του κυρ Θανάση Model: OP0003
Ρύζι γλασέ από τις Σέρρες. Χρησιμοποιείται για διάφορα φαγητά, όμως είναι καταλληλότερο για σούπες (τις κάνει πιο πηχτές και πολύ νόστιμες) και γλυκά όπως το παραδοσιακό ρυζόγαλο...
2,00€
Brand: του κυρ Θανάση Model: OP0002
Ρύζι  καρολίνα από τις Σέρρες . Ιδανικό για ριζότο, σούπες, γεμιστά , πιλάφι κ.α Αναλογία ρυζιού – υγρού: 1 μέρος Καρολίνα χρειάζεται 2½ – 3 μέρη υγρού για να μαγειρευτεί.  Χρόνος μαγειρέματος: Χρειάζεται γύρω στα 13 (αν θέλουμε να κρατάει λίγο) – 15 λεπτά (αν μας αρέσει πιο μαλακή)...
2,00€
Brand: του κυρ Θανάση Model: OP0006
Το αγριόρυζο καταναλώνεται κυρίως σε αυτή την μορφή, αναμεμιγμένο σε συγκεκριμένη αναλογία με απλό ρύζι με το τελικό αποτέλεσμα να είναι, εκτός απο γευστικό, και ιδαιτέρως πρωτότυπο στο τραπέζι  καθώς διατηρείται και μετά το μαγείρεμα η διχρωμία του. Χρησιμοποιείται πολύ σαν γαρνιτούρα σε ξεχωρ..
6,00€
Brand: του κυρ Θανάση Model: OP0005
Το αγριόρυζο καταναλώνεται κυρίως σε αυτή την μορφή, αναμεμιγμένο σε συγκεκριμένη αναλογία με απλό ρύζι με το τελικό αποτέλεσμα να είναι, εκτός απο γευστικό, και ιδαιτέρως πρωτότυπο στο τραπέζι  καθώς διατηρείται και μετά το μαγείρεμα η διχρωμία του. Χρησιμοποιείται πολύ σαν γαρνιτούρα σε ξεχωρ..
5,00€
Brand: του κυρ Θανάση Model: OP0007
Το basmati είναι κολλώδες, λευκό, πεντανόστιμο, αρωματικό και γίνεται πολύ σπιρωτό και το χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε πιλάφι με ανατολίτικες νότες Για κάθε μέρος ρυζιού Μπασμάτι χρειάζονται περίπου 2 ½ μέρη νερού και το βράσιμο διαρκεί από 12 έως 15 λεπτά...
3,50€
Brand: του κυρ Θανάση Model: OP0004
Το κίτρινο ρύζι γνωστό και ως Μπόνετ ή Parboiled οφείλει το χρώμα του στη υδροθερμική επεξεργασία είναι το καταλληλότερο είδος ρυζιού για πιλάφι καθότι παραμένει σπυρωτό. Για κάθε μέρος κίτρινου ρυζιού χρειάζονται περίπου 2 ½ μέρη νερού και το βράσιμο διαρκεί από 15 έως 20 λεπτά. Προσθέστε κουρκουμά..
2,00€
Brand: του κυρ Θανάση Model: OP0001
Το ρύζι νυχάκι είναι απο τις Σέρρες. Αν μας αρέσει το πιλάφι να μην είναι ούτε σπυρωτό ούτε χυλωμένο, τότε παίρνουμε νυχάκι. Το αποτέλεσμα είναι ζουμερό, αλλά λίγο λιγότερο απ” ότι με ρύζι καρολίνα. Αναλογία ρυζιού – υγρού: Ισχύει η αναλογία, 1 ρύζι προς 2½ – 3 υγρού. . Χρόνος μαγειρέματος: γύρω στα..
2,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.