Brand: baxari
Model: AA0001
Με χρυσοκίτρινο χρώμα, κατάλληλο για παραγωγή ψωμιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη το καλαμποκάλευρο προέρχεται από το ενδοσπέρμιο του καλαμποκιού. Είναι αλεύρι με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για αυτό και οι ζύμες του δεν έχουν καθόλου ελαστικότητα και δίνουν βαριά προϊόντα αλλά πολύ γ..
1,00€
Brand: baxari
Model: AA002
Χωριάτικο αλεύρι από σκληρό σιτάρι, είναι πλούσιο σε γλουτένη, έχει χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Είναι ιδανικό για να φτιάχνουμε ψωμιά, (με την προσθήκη προζυμιού ή μαγιάς), αφού δίνει όγκο και ελαστικότητα στο ζυμάρι, ενώ είναι ιδανικό και για την παρασκευή ζυμαρικών, για να ανοί..
1,00€
Brand: baxari
Model: AA0003
Το χαρουπάλευρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο ή να αναμειχθεί με αλεύρι σε γλυκά και αρτοσκευάσματα, σε ροφήματα και μιλκσέΐκ. Είναι φυσικό γλυκαντικό και πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνη, μαγνήσιο, βιταμίνες Α, Β και D και διάφορα μέταλλα.Το αλεύρι από το φύτρο του χαρου..
2,50€
Brand: baxari
Model: AA0004
Πούδρα αμυγδάλου λευκή.Το αλεύρι αμυγδάλου δεν περιέχει γλουτένη, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, υγιή λίπη και βιταμίνη Ε. Υπάρχουν για το αλεύρι αμύγδαλου συνταγές ζαχαροπλαστικής έως χρήση στη μαγειρική αντικαθιστώντας τα ψίχουλα ψωμιού σε συνταγές όπως σε κεφτέδες ή ως επικάλυψη για κοτόπουλο ή ψάρι..
4,00€
Brand: baxari
Model: AA0008
Το αλεύρι πατάτας διαφέρει από το άμυλο πατάτας και ως προς την γεύση αλλά και την παραγωγή τους.Στο αλεύρι η πατάτα αφυδατώνεται και μετά αλέθεται.Έχει εξαιρετική ποιότητα ψησίματος και χρησιμοποιείται για την παρασκευή ψωμιού ως πρόσθετο μαζί με άλλα άλευρα ή και μόνο του, σε κέικ, μπισκότα, ακόμα..
2,20€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)