Με χρυσοκίτρινο χρώμα, κατάλληλο για παραγωγή ψωμιού με χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη το καλαμποκάλευρο προέρχεται από το ενδοσπέρμιο του καλαμποκ..
Ο ζωμός είναι πολύ πλούσιος σε ζελατίνη και ελεύθερα αμινοξέα όπως η προλίνη και η γλυκίνη. Οι ουσίες αυτές εκλύονται απ’ το κρέας και τους συνδετικού..
Ο ζωμός είναι πολύ πλούσιος σε ζελατίνη και ελεύθερα αμινοξέα όπως η προλίνη και η γλυκίνη. Οι ουσίες αυτές εκλύονται απ’ το κρέας και τους συνδετικού..
Ο ζωμός είναι πολύ πλούσιος σε ζελατίνη και ελεύθερα αμινοξέα όπως η προλίνη και η γλυκίνη. Οι ουσίες αυτές εκλύονται απ’ το κρέας και τους συνδετικού..
Κάσιους ψημένα με αλάτιΤα κάσιους είναι ένα είδος καρπού με μαλακή συνοχή και γλυκιά γεύση. Προέρχονται από την Βραζιλία και μέσω αποικιών εισήχθησαν ..
Πρωτεΐνη ρυζιού σε σκόνη βιολογική. Η πρωτεΐνη ρυζιού θεωρείται καλύτερη από άλλες πηγές πρωτεϊνών όπως ο ορός γάλακτος ή η πρωτεΐνη σόγιας που μπορού..
Η πλέον διαδεδομένη λύση πρακτική και υγιεινή στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική είναι η τριμμένη φρυγανιά.Αποτελεί βασικό συστατικό στο πανάρισμα..