Το Baking Powder εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και υπέροχη αφράτη υφή στα κέικ, στα γλυκά και στις διάφορες ζύμες. Είναι το απαραίτητο «βοήθημα» που εδώ και χρόνια εμπιστεύεται η Ελληνίδα νοικοκυρά για υπέροχη γεύση, τέλεια εμφάνιση και σίγουρη επιτυχία.
Ο ζωμός είναι πολύ πλούσιος σε ζελατίνη και ελεύθερα αμινοξέα όπως η προλίνη και η γλυκίνη. Οι ουσίες αυτές εκλύονται απ’ το κρέας και τους συνδετικού..
Ο ζωμός είναι πολύ πλούσιος σε ζελατίνη και ελεύθερα αμινοξέα όπως η προλίνη και η γλυκίνη. Οι ουσίες αυτές εκλύονται απ’ το κρέας και τους συνδετικού..
Ο ζωμός είναι πολύ πλούσιος σε ζελατίνη και ελεύθερα αμινοξέα όπως η προλίνη και η γλυκίνη. Οι ουσίες αυτές εκλύονται απ’ το κρέας και τους συνδετικού..
Το αντιοξειδωτικό της ντομάτας που ξεχωρίζει είναι το λυκοπένιο, ένα καροτενοειδές, υπεύθυνο για το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της ντομάτας. Η ντομά..
Κορυφαίας ποιότητας γάλα.Κατάλληλο για γαλακτοκωμικά προϊόντα, ζαχαροπλαστική κ.α.Το γάλα σε σκόνη 26% είναι ιδανικό τόσο για ρόφημα όσο και για παρασ..
Κάσιους ψημένα με αλάτιΤα κάσιους είναι ένα είδος καρπού με μαλακή συνοχή και γλυκιά γεύση. Προέρχονται από την Βραζιλία και μέσω αποικιών εισήχθησαν ..
Πρωτεΐνη ρυζιού σε σκόνη βιολογική. Η πρωτεΐνη ρυζιού θεωρείται καλύτερη από άλλες πηγές πρωτεϊνών όπως ο ορός γάλακτος ή η πρωτεΐνη σόγιας που μπορού..
Η πλέον διαδεδομένη λύση πρακτική και υγιεινή στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική είναι η τριμμένη φρυγανιά.Αποτελεί βασικό συστατικό στο πανάρισμα..