- Stock: In Stock
- Model: OF0004
Διαθέσιμες Επιλογές
Φασόλι κόκκινο φετινής σοδείας, Καναδά. Με το εντυπωσιακό διατροφικό τους προφίλ και την υψηλή περιεκτικότητά τους σε πρωτεΐνες, τα κόκκινα φασόλια δεν θεωρούνται πλέον ως «κρέας των φτωχών» αλλά ως ένα από τα τρόφιμα, που παρέχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία.
Βελτιώνουν τη λειτουργία του εντέρου
Συμβάλλουν στην Καρδιαγγειακή υγείαΒοηθούν στη διαχείριση του βάρους
Όπως όλα τα όσπρια, τα κόκκινα φασόλια είναι ένα ιδανικό συστατικό οποιασδήποτε δίαιτας για τη διαχείριση βάρους.Αυτό οφείλεται στο πλούσιο περιεχόμενό τους σε πρωτεΐνες, οι οποίες αυξάνουν τον κορεσμό ( 8 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά 1/2 φλιτζάνι κόκκινα φασόλια).
Σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση, η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες, ενώ προσπαθείτε να χάσετε βάρος, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ή να αυξήσετε την μυϊκή μάζας σώματος, η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί το μεταβολισμό.
Προστατεύουν από Σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 (ΣΔΙΙ)Αυτή η επίδραση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υψηλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες και ανθεκτικό άμυλο, τα οποία συμβάλλουν στην διάσπαση των τροφίμων και πόσο γρήγορα απορροφώνται τα θρεπτικά συστατικά.
Οι φυτικές ίνες στα κόκκινα φασόλια επιβραδύνουν τον ρυθμό με τον οποίο απελευθερώνεται η γλυκόζη στην κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα την πρόληψη της αύξησης της ινσουλίνης που οδηγεί στο σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.
Προλαμβάνουν για την εμφάνιση καρκίνου